Design exterior

Atrăgătoarea gamă C-MAX include două modele cu aspect stilat asemănător, definit de designul kinetic Ford, însă cu trăsături foarte diferite. Acestea reflectă diferitele cerinţe legate de spaţiu şi funcţionalitate, indicând în acelaşi timp faptul că vehiculele multi-activitate (MAV) pot fi foarte atractive şi pot asigura un consum redus de combustibil.

Stil

 

Energie în mişcare
Modul în care designul kinetic Ford a modelat şi rafinat exteriorul este evident din momentul în care vezi modelele C-MAX şi Grand C-MAX. Dispunând deja de un stil dinamic, noile linii cursive creează un profil mai atletic.
 

Plafon panoramic*
Plafonul panoramic alcătuit dintr-o singură bucată asigură întregii familii o senzaţie extraordinară de libertate, lux şi spaţiu. Parasolarele acţionate electric îţi permit să controlezi fără niciun fel de efort cantitatea de lumină care pătrunde în maşină dinspre zona plafonului.
*Dotare opţională.
 

Noi detalii cromate
Detaliile cromate uimitoare evidenţiază liniile dinamice, calităţile premium şi designul armonios al modelelor Ford C-MAX şi Grand C-MAX. Disponibil în cadrul seriei Titanium, cromul accentuează în mod subtil grila, proiectoarele de ceaţă şi marginile geamurilor, indicând astfel evoluţia recentă a designului kinetic Ford.
 

Stil frontal
O grilă trapezoidală joasă, de mari dimensiuni, şi o grilă superioară de mici dimensiuni, ambele cu margini cromate pentru modelele din seriile superioare, sunt elemente de design ce reprezintă semnătura familiei Ford. Farurile lungi, cu linii cursive, creează un aspect atletic iar capota sculptată cu accente marcante pe marginile dinspre spate completează aspectul sportiv. Colţurile exterioare ale barei de protecţie sunt prevăzute cu orificii de aerisire şi proiectoare de ceaţă, disponibile, de asemenea, cu accente cromate.
 

Stilul Grand C-MAX
Integrându-se perfect cu umerii modelului Grand C-MAX, uşile glisante asigură un acces uşor la locurile din spate. Pasajele îndrăzneţe ale roţilor conferă autovehiculului un aspect robust, în timp ce designul părţii din spate a acestuia reflectă senzaţia de spaţiu a autovehiculului.
 

Stilul C-MAX
Un nou aspect dinamic pentru modelul Ford C-MAX cu 5 locuri care menţine dimensiuni exterioare similare cu cele ale modelului actual. Noul aspect dinamic modelat de designul kinetic Ford păstrează senzaţia de spaţiu, confortul şi simţul practic. Mai sportivă, mai aerodinamică şi asemănătoare unui coupé, linia impunătoare a plafonului contribuie, de asemenea, la caracterul aerodinamic al maşinii, asigurând în acelaşi timp valori reduse ale consumului de combustibil.

Jante


JanteEste disponibilă o gamă de jante din aliaj sofisticate, fiecare proiectate special pentru a spori liniile dinamice ale C-MAX şi Grand C-MAX. Acestea sunt şi mai uşoare ca înainte, lucru ce asigură un consum redus de combustibil.
 

Jantă de 16” cu 7 spiţe, cu capac de roată [D5AAX]
(Dotare standard pentru Ambiente)
 


Jantă de 16” cu 7 spiţe, cu capac de roată [D5AAY]
(Dotare standard pentru Trend)
 


Jantă de 16” cu 5 spiţe „Design” [D5AA1]
(Dotare opţională pentru Trend)
 

Jantă de 16” cu 5 spiţe, cu design în Y [D2XD1]
(Cod piesă 1702128, disponibilă pentru seria Trend şi în pachete)
 

Jantă de 16" din aliaj, cu 7x2 spițe
(Cod piesă 1710604, disponibilă ca accesoriu)
 

Jantă de 16" din aliaj, cu 10x2 spițe [D2XBS]
(Cod piesă 1702125, disponibilă ca dotare standard pe Titanium şi disponibilă în pachete numai pentru versiunile Ambiente şi Trend)
 

Jantă de 17" din aliaj, cu 5x2 spițe
(Cod piesă 1710606, disponibilă ca accesoriu)
 

Jantă de 17" din aliaj, cu 15 spițe [D2YL5]
(Cod piesă 1702127, disponibilă în pachete pentru seriile Trend şi Titanium)
 

Jantă de 18" din aliaj, cu 7 spițe [D2UD4]
(Cod piesă 1702126, disponibilă în pachete pentru seriile Trend şi Titanium)
 

Îmbunătăţiri exterioareParbriz rezistent la infraroşii
Proiectat pentru a bloca mai mult din căldura degajată de razele solare decât sticla standard. Acest lucru înseamnă că interiorul se încălzeşte mai puţin în zilele calde, ceea ce asigură un mediu mai confortabil pentru tine şi familia ta.
 

Paravan de sticlă pentru intimitate
Conferind o senzaţie premium exteriorului vehiculului, paravanul de sticlă pentru intimitate face ca spaţiul dedicat scaunelor din spate să fie mai protejat de privirile celorlalţi, asigurând umbra necesară în timpul zilelor însorite.
 

Farurile bi-xenon
Aceste faruri extrem de eficiente oferă o intensitate de două ori mai mare decât farurile clasice cu halogen şi proiectează un fascicul de lumină la distanţă mult mai mare, folosind totuşi doar două treimi din energie.
 

Proiectoare de ceaţă
Proiectoarele puternice de ceaţă din partea frontală a autovehiculului asigură vizibilitate în condiţii de ceaţă, simultan contribuind la impactul vizual contemporan al părţii din faţă. În plus, acestea sunt disponibile cu accente cromate pentru modelele din seriile superioare.