New Ford ECOSPORT

Ford EcoSport este o noua interpretare a unui SUV (Smart Utility Vehicle).
 
Inteligent pentru ca este compact pe dinafara, fiind in acelasi timp spatios si bine echipat la interior.
 
Inteligent pentru ca o gama de tehnologii remarcabile transforma fiecare calatorie intr-una confortabila si agreabila. 
 
Inteligent pentru ca motorul si transmisiile de ultima generatie furnizeaza performante si economie de combustibil impresionante.
 

 
Pozitie de condus ridicata care ofera incredere la volan
Drumuri aglomerate, locuri de parcare si strazi laterale inguste... Datorita designului inteligent, EcoSport face fata fara probleme acestor provocari. Acesta agilitate si manevrabilitate este completata de o vizibilitate deosebita: o pozitie de condus ridicata, oferind o priveliste impresionanta asupra drumului si lumii din jurul tau.
 
Astfel, farurile pot reactiona la mediul inconjurator, schimband faza si intensitatea luminii, in functie de drumurile si conditiile meteo.
O imbinare optima intre putere si eficienta
Motorul pe benzina EcoBoost de 1 litru, cu 3 cilindri, este un produs al designului ingenios si al ingineriei inteligente. De altfel, tehnologia revolutionara furnizeaza puterea unui motor cu cilindree mare, oferind totodata economie imbunatatita: performanta care a facut ca EcoBoost sa castige prestigiosul premiu Motorul International al Anului pentru un numar record de patru ani consecutivi.