Utilitate

Construit pentru a descoperi placerea condusului

 
Prezentand o serie de elemente practice, utile si rezistente, noul Ford EcoSport este conceput pentru strazile urbane si construit pentru a evada de pe ele.
 
Fii deasupra oricarui obstacol, cu o garda la sol mai inalta
Borduri inalte, gropi in asfalt, drumuri in lucru, limitatoare de viteza... Strazile oraselor se pot dovedi periculoase. Din acest motiv, constructia robusta a Ford EcoSport include o garda la sol inaltata.
Usurarea virajelor in U
Spre deosebire de SUV-urile traditionale, impunatoare, EcoSport are un diametru de bracaj redus, de numai 10,6 m, ceea ce inseamna ca virajele in U pe strazile aglomerate sunt rapide si usoare, chiar si atunci cand sunt masini parcate pe ambele parti.
Trece cu usurinta prin apa
Adancimea de traversare prin apa de 450 mm inseamna ca esti intotdeauna pregatit de aventura.
Depasirea cu usurinta a obstacolelor
Unghiul de atac si cel de degajare sunt stabilite la EcoSport la 21 si respectiv 33,3 grade, cu un unghi ventral de 23,3 grade (descarcat). Aceste valori se refera la unghiurile la care masina poate sa treaca peste un obstacol, fara a zgaria partea de dedesubt, lucru esential pentru un SUV modern.
Completeaza aspectul de SUV robust
O roata de rezerva poate fi montata pe hayon, aducand un plus de originalitate imaginii Ford EcoSport. Cu o carcasa in culoarea caroseriei, optiunea este atat stilata, cat si practica. Daca preferi sa nu alegi optiunea cu roata de rezerva, un set pentru depanarea anvelopelor este furnizat ca dotare standard.