Ford RANGER

Noul Ford Ranger a fost testat fără pic de milă – în unele dintre cele mai ostile medii, la temperaturi extreme şi pe cele mai dure tipuri de teren din lume.

 
Ranger a fost testat, de asemenea, şi de o parte dintre cei mai severi arbitri din lume – cei din juriul “Pick-up-ul Internaţional al Anului 2013”. Aceştia – jurnalişti de top din domeniul auto, din întreaga lume – au acordat, în unanimitatea, mai multe puncte noului Ranger decât punctajul cumulat al ocupanţilor locurilor 2 şi 3. 
 
Arbitrii au fost impresionaţi, fără îndoială, de plusul de putere oferit de noua gamă de motoare diesel Duratorq – putere care vă permite să transportaţi o sarcină utilă de până la 1.340 kg şi să remorcaţi până la 3.350 kg. În acelaşi timp, noile motorizări oferă un consum ameliorat şi respect sunt conforme cu standardele Euro V în materie de emisii. 
 
Noul Ranger este, de asemenea, primul pick-up care a obţinut o evaluare a siguranţei de 5 stele din partea organizaţiei Euro NCAP. Aflaţi mai multe despre nivelurile de siguranţă, experienţa condusului, performanţa şi eficienţa, utilitatea şi designul noului Ranger.