Flote

La Ford, iți menținem afacerea dinamica prin furnizarea de soluții de mobilitate adaptate atît conducatorilor auto, cît și administratorilor de parcuri auto și vehicule comerciale.

IMM-uri

Indiferent dacă faci parte dintr-o firmă mică sau mijlocie, vehiculul tău este un instrument principal al afacerii; acesta trebuie să fie atât fiabil cât și accesibil ca preț. Ford îți poate oferi un plan adaptat nevoilor tale, datorită gamei noastre foarte largi de vehicule, soluțiilor de finanțare flexibile și serviciilor specifice post-vânzare oferite clienților. 

Flote mari

Atât gama largă de vehicule pentru pasageri și vehicule comerciale, cât și prezenta pe piețele auto și de servicii la nivel mondial, fac din Ford un brand global: avem o soluție pentru orice flotă mare, oricare ar fi nevoile tale.

Sectorul public

Ford a dezvoltat o experiență solidă în sectorul public în cadrul multor piete europene, datorită calității ridicate a gamei noastre largi de produse și soluțiilor extrem de competitive.

Mașini de serviciu

Ca șofer al mașinii companiei, vei beneficia de toate avantajele Ford: de la gama noastră largă de vehicule, la tehnologii noi la un preț accesibil și o rețea vastă de dealeri Ford.

Business Service Club

Ford îți pune la dispoziție programul special Business Service Club (BSC), care este dedicat clienților de flotă și include servicii profesioniste de întreţinere pentru mașinile companiei tale, inclusiv intervenții de natură mecanică și reparații ori vopsitorie post-accident.