Distracție maximă. Eficiență optimă
NEW FORD FIESTA
Stimulează-ți simțurile
NEW FORD FIESTA

Ford Fiesta

Un design exterior nou și atrăgător oferă mașinii mici emblematice o prezență elegantă în oraș. În același timp, tehnologia viitorului, de exemplu un grup de instrumente digital complet nou, interactiv, ajută la crearea unei experiențe de condus mai eficiente și mai plăcute.

O selecție de opțiuni avansate Fiesta EcoBoost Hybrid oferă o conducere mai receptivă și mai plăcută, cu o economie impresionantă de combustibil și emisii de CO2 mai mici.* 


Cu o gamă de oferte unice de serie disponibile – de la stilul inspirat de sport al lui Fiesta ST-Line, nivelurile de confort premium ale Fiesta Titanium, până la caracterul robust pentru exterior al Fiesta Active – veți găsi noul Ford Fiesta care vi se potrivește.
VEZI-O ÎN ACȚIUNE

ALEGE MOTORIZAREA

Noua Fiesta ofera o gama de motorizari impresionante. Indiferent daca alegi motorul pe benzina EcoBoost sau una dintre optiunile hibride EcoBoost, transmisie manuala cu 6 trepte sau automata cu 7 trepte – te vei bucura de o economie de combustibil remarcabila si de emisii reduse de CO2. 
Bateria cu încărcare automată îi oferă motorului asistență suplimentară pentru înbunătățirea economiei de combustibil.

Emisii CO2 - 116-112 G/KM

Transmisie - Manuală / Automată

Consum de combustibil - 5.1-5.0 ( l/100km )
 Putere impresionantă, injecție directă de combustibil cu eficiență remarcabilă .

Emisii CO2 - 125-119 G/KM

Transmisie - Manuală

Consum de combustibil - 5.5-5.3 ( l/100km )

Caracteristici Principale

Panou de bord digital
Noul panou de bord digital de 12,3" al Fiesta afișează informații de înaltă rezoluție pentru șofer folosind pictograme intuitive și ușor de citit. De asemenea, puteți alege ce informații sunt afișate, inclusiv alerte de navigare și puteți programa setări individuale pentru diferiți șoferi.
ecoboost hybrid powershift
EcoBoost Hybrid PowerShift este un sistem automat cu dublu ambreiaj cu șapte trepte, care ajută la reducerea emisiilor de CO2 și a costurilor de funcționare*. O gamă mai largă de rapoarte de transmisie, construcția ușoară și funcționarea avansată cu dublu ambreiaj funcționează pentru a oferi schimbări fluide și fără probleme. Aceasta înseamnă că opțiunea Fiesta EcoBoost Hybrid oferă o conducere mai eficientă și mai puțin solicitantă, în special în timpul condusului oprit-pornire din traficul urban.
Ford SYNC 3
Ford SYNC 3 se integrează perfect cu smartphone-ul tău prin Android Auto sau Apple Carplay**. Ford SYNC 3 vă permite să controlați totul, de la apeluri telefonice și mesaje text până la controlul climatizării, muzică, navigație prin satelit și actualizări Live Traffic - toate prin intermediul unui ecran tactil de înaltă rezoluție de 8 inchi sau cu comenzi vocale foarte simple.
PLAFON PANORAMIC
Plafonul panoramic actionat electric al noului model Fiesta iti permite tie si pasagerilor tai sa va bucurati de peisaj. Sticla reflectorizanta solara ajuta la mentinerea interiorului rece si confortabil.
APLICATIA FORDPASS
Deblocheaza o serie de caracteristici de conectivitate prin intermediul smartphone-ului. Aplicatia FordPass **** iti permite sa monitorizezi localizarea vehiculului si datele despre condus, sa obtii actualizari in timp real privind traficul si sa primesti alerte privind starea de sanatate a vehiculului pe telefonul tau.
ÎNCĂRCARE WIRELESS
Conceput pentru a amplifica la maxim spatiul si comoditatea. Noul interior al modelului Fiesta dispune de un spatiu de stocare central la indemana si de incarcare wireless pentru smartphone *****.

PACHETE OPTIONALE

E disponibila o gama de pachete suplimentare de optiuni pentru a se potrivi nevoilor tale specifice.
PACHET X
Caracteristicile suplimentare ale pachetului X includ noi faruri cu LED cu lampi de ceata integrate, faruri spate cu LED, camera retrovizoare, intrare fara cheie, lampi ambientale pentru citit si geamurile fumurii.
PACHET ASISTENȚĂ ȘOFER
Pentru o deplasare plăcută și fără efordt. Funcțiile de asstență pentru șofer includ Tempomantul adaptuv inteligent, Sistemul de recunoaștere a indicatoarelor rutiere, Schimbul automat pentru faza lungă și faza scută și Alertă șofer.
PACHET PARCARE
Te ajută să simplifici chiar și celemai dificile parcări. Cracteristicile includ sistemul de asistență activă la parcare, cameră retrovizoare și dispozitivile de protecție a marginilor ușilor.
PACHET DE IARNĂ
Te ajută să pornești rapid în diminețile geroase de iarnă. caracteristicile opționale includ volan încălzit, scaune față încălzite și parbriz încălzit Quicjclear.