Inteligent din toate punctele de vedere

FORD PUMA

La fel de dinamic pe cât pare

FORD PUMA

FORD PUMA

Proiectat pentru a vă ajuta să profitați la maximum de viața voastră modernă. 

Prezintă un design inovator centrat pe om, un stil exterior SUV îndrăzneț și un grup motopropulsor hibrid sofisticat conceput pentru a oferi mai multă putere*, accelerație cu 20% mai rapidă și eficiență a consumului de combustibil cu 10% mai mare**. 

Ford Puma nu îți caută atenția – o cere în liniște.

Tehnologie care face condusul o placere

Ford Puma dispune de o serie de functii inovatoare, concepute pentru a iti imbunatati placerea de a conduce. Cum ar fi profilurile de conducere selectabile si Ford Co-Pilot360, un set impresionant de tehnologii de asistenta, care actioneaza sinergic pentru a ajuta la gestionarea accelerarii, franarii si chiar a directiei. Acestea includ Pilot Automat Adaptiv sistemul de asistenta pre-coliziune si sistemul de asistenta pentru manevrele de evitare, toate acestea supraveghind vigilent drumul din fata, avertizandu-te cu privire la potentialele pericolele.

Un pas inainte

O noua era a vehiculelor electrice hibride mai curate este aici. Ford Puma ofera o gama de optiuni noi si avansate EcoBoost Hybrid. Ofera economie de combustibil impresionanta si emisii de CO2 semnificativ mai mici decat alte motoare non-hibride si toate fara compromisuri la o performanța remarcabilă si distractiv de condus. Intr-un alt pas inainte, o optiune avansata de transmisie automata cu dublu ambreiaj (DCT) in sapte trepte ofera o conducere lina, fara intreruperi, mai putin solicitanta, in special în traficul urban.

Echilibrul perfect

Nu este doar incantator pentru ochi, ci si inteligent. Cabina Ford Puma te invaluie cu un design elegant si rafinat, cu tapiterie din piele. Scaunele din fata includ suportul lombar si functia de masaj, pentru niveluri suplimentare de confort. Iar finisajul luminos al detaliilor interiorului amplifica senzatia de stil sofisticat, in timp ce o serie de caracteristici inteligente si tehnologii inovatoare iti confera controlul complet. Conecteaza Puma la aplicatia FordPass pentru a debloca si mai multe functii inteligente de condus.


 

Aici pentru a te proteja

De la alertarea ta privind potentialele pericole de coliziune, la sisteme inteligente care te ajuta sa mentinetii tractiunea si stabilitatea: siguranta ta este preocuparea noastra. Acesta este motivul pentru care Ford Puma este dotat cu tehnologii inteligente de asistenta, toate concepute pentru a te ajuta sa te protejezi pe tine, pe familia ta si pe ceilalti participanti la trafic.

Utilizare inteligenta a spatiului

Viata moderna necesita adesea o abordare inventiva a modului in care ocupi spatiul.  Lider in segmentul sau la capacitatea portbagajului, Ford Puma a adoptat acest mod de gandire datorita inovativului MegaBox furnizand un extra spatiu de pana la 80 litri.

Pe langa inzestrarea eleganta si prezenta impunatoare, exteriorul frumos sculptat al Pumei este echilibrat de functionalitatea atenta. Ofera adaptabilitate reala in cadrul detaliilor designului sau.