Spațiu pentru ca afacerea ta să se dezvolte
FORD TRANSIT COURIER VAN
Spune-i compact, nu mic
FORD TRANSIT COURIER VAN
Sufucuent de rezistent pentru orice spațiu de lucru
FORD TRANSIT COURIER VAN

FORD TRANSIT COURIER VAN

Transit Courier este cea mai compactă autoutilitară din gama noastră Transit.

Este ideal pentru livrări rapide, străzi înguste și acces în spații înguste pe care alte autoutilitare mai puțin compacte nu le pot ajunge.

Deși Transit Courier este compact, are un spațiu de încărcare surprinzător de generos, de 2,3 metri cubi. Este disponibil și cu motorul pe benzină EcoBoost extrem de eficient sau cu motorul diesel EcoBlue.

Și cu multe funcții inovatoare de conectivitate și tehnologii inteligente de asistență pentru șofer: Transit Courier vă face ziua de lucru mai ușoară.

Combinația de dimensiuni, spațiu de încărcare și eficiență face din Transit Courier vehiculul de livrare perfect pentru orice lucrare.
VEZI CE POATE FACE TRANSIT COURIER
Vezi ce o face diferit

Caracteristici principale

Compact și încăpător
Transit courier Van este disponibil cu o gamă de pereți despărțitorim care despart cabina pasagerilor de spațiul de încărcare. cînd peretele despărțitor din plasă, pliant, se combină cu scaunul pasagerului care se rabatează, poți încărca obiecte de pînă la 2,59 m lungime, prin ușile spate și în cabină.
Motor ECOBOOST 1.0 L
Revoluționarul motor de 1.0 litri, în 3 cilindri, Ford Ecoboost îți oferă puterea la care te-ai aștepta de la un motor de 1.6 litri, dar cu un consum mult mai bun și emisii CO2 mult reduse. Perfect pentru mica autoutilitară agilă.
Camera spate
Stîlpi, biciclete, ziduri joase... Camera din Transit Courier arată totul în spatele tău pe ecranul încorporat în consola centrală. Pe lîngă obiectele pe care le-ai putea rata, sistemul afișează linii virtuale pentru a vă ajuta să parcați în cele mai mici spații. Ceea ce face ca această furgonetă compactă să fie și mai agilă și o excelentă pentru livrare în oraș. camera este activată automat cînd este selectat marșalierul.
SYNC 3
Ford SYNC 3 este un sistem avansat care vă permite să rămîneți conectat și să vă controlați telefonul, muzica și sitemul de navigație. Alegeți comenzi vocale sau utilizați ecranul tactil color cu gesturi pentru o navigare intuitivă. Puteți chiar să afișați o listă de restaurante locale, pur și simplu spunînd " Mi-e foame".
STOWAGE SPACE
Thanks to intelligent interior design, the cabin of the Transit Courier Van has a surprising amount of storage space for a small van. The overhead stowage shelf is big enough for an A4 clipboard and ensures everything you need is easily within arm’s reach.
Lorem ipsum