A arătat vreodată versatilitatea atât de bine?

Noul FORD FOCUS

Stil complet nou

Noul FORD FOCUS

Noul FORD FOCUS

Cu un nou design remarcabil si conectivitate de ultima generatie, experienta Focus este mai atractiva ca niciodata. 

Noul ecran tactil color si intuitiv, de 13,2 inchi, dispune de tehnologia SYNC 4. Navigatie Conectata si Ford Secure te mentin conectat(a) fara probleme si iti permit accesul la caracteristici de securitate de ultima generatie.

Intra intr-o lume electrificata a eficientei si controlului, cu noua transmisie automata EcoBoost Hybrid PowerShift; conceputa special pentru a face fiecare deplasare mai usoara.

Pentru a imbunatati flexibilitatea, o noua zona  permite separarea in siguranta a echipamentelor umede de cele uscate.

Alege intre confortul premium al unui Ford Focus Titanium, stilul sportiv al ST-Line sau performanta palpitanta si fara compromisuri a modelului ST.

Caracteristici principale

INTELIGENTĂ CONECTATĂ

Rămâneți conectat cu lumea din jurul dvs. cu noul Ford SYNC 4. Include ecran tactil de înaltă definiție de 13,2 inchi, navigație conectată la cloud, plus control vocal avansat cu recunoaștere a limbajului natural. Noul Focus se poate conecta fără fir la smartphone-ul tău prin Android Auto™/Apple CarPlay™

Calatorii mai confortabile si mai eficiente

Noul Focus EcoBoost Hybrid este disponibil cu o transmisie automată PowerShift avansată. Transmisia automată cu dublu ambreiaj cu șapte trepte este proiectată cu precizie pentru a oferi o conducere mai eficientă și mai puțin solicitantă, care completează performanța sporită electric a motorului hibrid.