Linii inconfundabile

FORD MUSTANG

Niciodată în umbră

FORD MUSTANG MACH-1

Entuziazm fără limite

FORD MUSTANG

FORD MUSTANG

Un simbol imposibil de ratat. Doua modele. Formidabilului Ford Mustang GT i se alatura acum cel mai puternic si mai capabil Mustang care a strabatut vreodata drumurile europene: Ford Mustang Mach 1.

Ambele modele Ford Mustang ofera euforie la cerere. Ambele au un design aerodinamic, un stil agresiv, plus numeroase caracteristici avansate si tehnologii de asistenta. Iar aceste masini sport asigura o putere de neegalat. De fapt, motorul V8 Mach 1 de 5,0 litri poate avea un cuplu impresionant de 529 Nm si 460 CP, plus o durata de accelerare 0-100 km/h de 4,4 secunde in modul automat si 4,8 secunde in modul manual. Intrebarea este: cat de interesat esti tu de performanta?

O FIARA SUB CAPOTA

In spatele puterii Mustang GT se afla o versiune imbunatatita a renumitului motor Mustang V8 de 5,0 litri care incorporeaza tehnologie duala de injectie de combustibil pentru performante superioare. La randul sau, Mustang Mach 1 are un V8 de 5,0 litri de temut, special modificat si calibrat, care poate atinge pana la 460 CP la 7.250 rpm si un cuplu de 529 Nm la 4.900 rpm. Ambele au fie cutie de viteze manuala receptiva si cu un raspuns excelent cu 6 viteze, fie cutie de viteze automata si sofisticata cu 10 viteze, versiunea renumitului motor Mustang V8 de 5,0 litri. La randul sau, Mach 1 are un V8 puternic, de 5,0 L, special modificat si calibrat, care poate atinge 460 CP la 7500 rpm si un cuplu de 569 Nm la 4600 rpm. Ambele au fie cutie de viteze manuala receptiva si cu un raspuns excelent cu 6 viteze, fie cutie de viteze automata si sofisticata cu 10 viteze.

VUIET LA COMANDA

Noul Mustang Mach 1 ofera o performanta fulgeratoare, atingand 100 km/h in numai 4,4 secunde. Noul sistem de racire, directia precisa si sasiul imbunatatit iti garanteaza o experienta de condus excelenta. Beneficiaza chiar si de un sistem de evacuare unic, reglat special pentru un caracter care nu accepta compromisuri. La fel ca Mustang GT, Mach 1 dispune de tehnologie de esapament cu supape active, care iti permite sa controlezi sunetul. Poti astfel amplifica nivelul sunetului cu modul Pista sau il poti atenua cu modul Silentios.

TEHNOLOGIE PENTRU CALATORII MAI PLACUTE

Ford Mustang este echipat cu diverse tehnologii care iti vor imbunatati intreaga experienta de condus. De exemplu, consola de bord de 12” afiseaza informatii valoroase, optimizate pentru modul de condus selectat. Aplicatiile de urmarire iti permit sa monitorizezi performanta pe pista in timp real. Mai mult, sistemul optional de suspensie MagneRide™ regleaza automat suspensia pentru a se adapta conditiilor oriunde mergi – oferindu-ti o calatorie lina si echilibrata.

IATA DE CE ESTE DIFERIT

DEBLOCHEAZA LATURA INTELIGENTA

Aplicatia FordPass te conecteaza complet la noul Mustang si te mentine in miscare in moduri inteligente si intuitive. Poti beneficia de acces la distanta la masina ta sport oriunde te afli, ii poti monitoriza ultima locatie si o poti si incuia de la distanta, pentru un plus de liniste. Actualizarile de trafic in timp real trimise catre sistemul de navigatie al vehiculului te ajuta sa eviti intarzierile. Iar datorita alertelor privind starea tehnica a vehiculului trimise direct pe telefon, vei afla imediat despre orice probleme, astfel incat sa poti gestiona rapid lucrarile de intretinere, cu toate informatiile de care ai nevoie.

HANDS FREE CU SYNC 3

Ford SYNC 3 iti asigura conexiunea. Poti controla telefonul, muzica si navigatia folosind comenzi vocale normale. Si chiar sa trimiti destinatii din Aplicatia FordPass de pe smartphone-ul tau direct la navigatia SYNC 3. Sistemul este prevazut cu un ecran tactil color de 8”, care raspunde la gesturi de ciupire si glisare pentru control intuitiv. De asemenea, SYNC 3 se poate conecta la Apple CarPlay si Android Auto, iar AppLink te ajuta sa accesezi unele dintre aplicatiile tale preferate de pe telefon.