Trebuie doar să-l încarci

transit van

Construit pentru cele mi dificile activități

ford transit trail

Randament fără eford

TRANSIT VAN

Tehnologie mai inteligenta, chiar si mai utila, conectata. Motoare mai puternice si mai eficiente. Un design nou, uimitor. Ce este cel mai important, imbunatatiri ale capacitatii de transport. Acesta este noul Ford Transit.

Alege tipul de caroserie

Unul, doi sau mai multi pasageri. Lungimi ale caroseriei L2, L3 si L4. Inaltimi ale plafonului H2 si H3.
Alege un Transit sa-l poti configura pentru afacerea ta.

VAN

Spațiu și capacitate maximă de încărcare.

Transit Van are cea mai mare capacitate de încărcare din gama Ford Transit. Cu trei ampatament și două opțiuni de înălțime, Transit Van oferă până la 15,1 metri cubi de spațiu de încărcare. Există acces ușor la tot acel spațiu prin ușa laterală glisantă cu deschidere largă, ușile din spate pe toată înălțimea și o treaptă pentru bara de protecție spate încorporată.Spațiu și capacitate maximă de încărcare.

DOUBLE CAB-IN-VAN

Transport sigur pentru oameni și echipamentele acestora.

Disponibil în trei ampatamente și două opțiuni de înălțime, Transit Double Cab-in-Van este conceput special pentru a transporta confortabil până la șapte persoane. Ușile laterale glisante complet vitrate oferă acces ușor la cele patru scaune din al doilea rând. În spatele peretelui despărțitor, există încă până la 10,6 metri cubi de spațiu de încărcare flexibil.

VEZI CE POATE FACE

Exteriorul celui mai recent Ford Transit aduce un aspect proaspăt designului iconic. În interior, cabina inteligent concepută are un nou panou de instrumente și vă pune la îndemână o serie de tehnologii avansate.

VEZI CE ÎL FACE DIFERIT

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Capacitatea de încărcare

Transit oferă spațiu de încărcare impresionant în toate cele trei dimensiuni, lungimea încărcăturii, lățimea (de la arcul roții la pasajul roții) și înălțimea interioară utilă. Cu un spațiu de încărcare de 15,1 metri cubi, puteți încărca încărcături de peste 3 metri lungime. Și cu noul model de 5 tone care oferă o capacitate de transport de până la 2,4 tone, nu veți avea niciodată lipsă de spațiu sau de capacitatea de a transporta aproape orice. Ușile laterale largi de încărcare, înălțimea de deschidere optimizată și o treaptă de acces din spate asigură un acces fără efort și la încărcătură.

2.0L ECOBLUE DIESEL

Dispunând de o gamă de motoare diesel avansate Ford EcoBlue de 2,0 litri, Transit este mai puternic și mai eficient ca niciodată. Cu patru sisteme de propulsie disponibile, care oferă până la 185 CP de cai putere, ești garantat că îl vei găsi pe cel care să corespundă nevoilor tale specifice.

VEHICUL MILD HYBRID ELECTRIC

Pentru a ajuta creșterea la maxum a eficienței, Transit este acum disponibil ca Ecoblue Hybrid. Un mic motor electric alimentat de baterie funcționează cu motorul convențional pentru a ajuta la reducerea consumului de combustibil atunci când cererea de putere este scăzută.

PRE-COLLISION ASSIST

Asistența pre-coliziune cu detectarea pietonilor folosește tehnologia radar și a camerei pentru a scana drumul din față. Dacă este detectat un risc de coliziune cu un vehicul, pieton sau biciclist, acesta vă va furniza un avertisment. Dacă nu răspundeți la timp, sistemul poate aplica automat forța totală de frânare pentru a ajuta la reducerea severității sau chiar la eliminarea unor coliziuni frontale.

EXTRA PUTERE CU TRANSIT VAN 5-TONE

Noua variantă GVM (Gross Vehicle Mass) de 5 tone aduce cea mai mare capacitate de încărcare utilă vreodată Transit Van, permițându-vă să transportați eficient o sarcină utilă de 2.457 kg.

Această rezistență suplimentară face ca modelul de 5 tone să fie un candidat ideal pentru conversii grele. Configurația mai mare a ampatamentului și caroseriei Jumbo Van (L4 H3) vă asigură că aveți spațiu, precum și rezistența, pentru a transporta sau transforma. Oferă versatilitatea supremă pentru orice ai nevoie.

Mai dur ca niciodată. Acest nou Transit ultra-puternic este gata de lucru.

ALL-WHEEL DRIVE

Drumuri înghețate de iarnă, piste de acces noroioase – oriunde te-ar duce afacerea, tracțiunea integrală (AWD) îți oferă încrederea necesară pentru a merge acolo*. Tracțiunea integrală inteligentă este un sistem de cuplu la cerere care oferă progrese sigure pe suprafețe dificile. La atingerea unui buton sau ca răspuns la condițiile de condus, AWD vă ține pe dumneavoastră și încărcătura pe drum. Și pentru o creștere în greutate de doar -60 kg, obțineți un plus de versatilitate fără a sacrifica sarcina utilă.