Noul Ford Tourneo Courier

Noul Ford Tourneo Courier

INTELIGENT ȘI CAPABIL SPAȚIU PENTRU AVENTURĂ

Alege dintre varianta cu două sau cinci locuri și fă-ți bagajul pentru un weekend prelungit. Alege între grupuri motopropulsoare pe benzină și complet electrice. Cu aspect de SUV, conectivitate avansată și flexibilitate impresionantă. Orice îți dorești tu să fie. Oriunde te-ai afla.ALEGE GRUPUL MOTOPROPULSOR

Alege dintr-o gamă variată de grupuri motopropulsoare avansate, electrice și pe benzină.

All-electric icon

  • Putere - 100kW/136 CP
  • Încărcare CA - 7.4kW(1)/11kW(2)
  • Încărcare rapidă CC - 100-kW 
  • Tractare pînă la 750 kg 

  • Motor pe benzină de 1,0 litri
  • Transmisie manuală în 6 trepte, 125 CP
  • Transmisie automtă în 7 trepte, 125 CP
  • Tractare pînă la 1000 kg 

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Spațiu

Tourneo Courier pune oamenii în mișcare, dispune de un spațiu generos într-un pachet urban compact, ceea ce înseamnă că este construit pentru aventură și gata de joacă. Un interior extrem de spațios, versatilitatea scaunelor rabatabile din spate și numeroasele opțiuni de depozitare, înseamnă că este ușor să iei în bagaj totul pentru o excursie în aer liber.

COMFORT

Tourneo Courier înseamnă confort, capacitate și diferite configurații. Scaunele din spate, ușor rabatabile, se pliază pentru a crea până la 2,45 mᶟ de spațiu pentru bagaje în modul cu 2 locuri - spațiu mai mult decât suficient pentru sfârșituri de săptămână pline de aventură. Cu scaunele ridicate, transportă confortabil cinci pasageri. Ideal pentru viața de zi cu zi sau excursii cu prietenii.

CONECTIVITATE

Tourneo Courier are un ecran tactil de 8” cu sistemul SYNC4 ***** Infotainment, împreună cu un modem standard FordPass Connect. Atunci când este asociat cu telefonul inteligent prin aplicația FordPass, modemul îți oferă acces la o serie de funcții, inclusiv monitorizarea locației, starea vehiculului, nivelurile de combustibil, blocarea și deblocarea de la distanță și multe altele.

E-TOURNEO COURIER

TOURNEO COURIER

Informatie importantă