Ford Asistența

Ford Asistența: Asistență rutieră în orice moment

Ford Asistența este un serviciu de asistență rutieră pentru salvare, reparare și recuperare, care te ajută atunci când ești acasă sau în orice loc din Europa, 7 zile din 7, 365 de zile pe an.

Fiecare autoturism Ford și vehicul comercial nou vine cu 2 ani gratuiți de Asistență Ford. Mai mult, în cazul în care achiziționezi un produs de Garanție extinsă FordProtect, Asistență Rutieră va fi automat acoperită.


Cum funcționează

Dacă vehiculul tău este imobilizat, indiferent că te afli acasă sau în altă parte, serviciul de asistență Ford se va ocupa de vehicul. Dacă problema nu poate fi remediată, îți vom transporta vehiculul la cel mai apropiat sau adecvat atelier de reparații autorizat Ford.

Dacă vehiculul nu poate fi reparat în aceeași zi, vă putem pune la dispoziție, ție și partenerilor de drum, mijloace alternative de a ajunge la destinație sau de a vă întoarce acasă.

De serviciul de Asistență Ford beneficiază toate autoturismele și vehiculele comerciale noi Ford, începând de la data primei înmatriculari și se acordă pentru vehiculul în sine, indiferent dacă la volan se află titularul său o persoană căreia i-a fost împrumutat vehiculul.

Dacă ai nevoie de asistență rutieră, în Moldova sau într-o țară din Europa, contactează Ford*Asistenţă*12 Moldova (+ 373 22 205 876) sau One Call (0040 37 37 88 000).
Serviciul Ford Asistență12


Întreținerea regulată a Fordului tău este benefică nu doar pentru vehiculul tău, ci și pentru liniștea ta.

Ford Asistenţa12 se adresează proprietarilor de vehicule Ford aflate în afara perioadei de garanție (de bază sau FordProtect) și se poate achiziționa de la orice dealer autorizat Ford.

Produsul include servicii de asistență rutieră disponibile timp de 12 luni / 1 an, de la data achiziției.

Dacă ai nevoie de asistență rutieră, în Moldova sau într-o țară din Europa, contactează Ford*Asistenţă*12 Moldova (+ 373 22 205 876) sau One Call (0040 37 37 88 000)