FORD KUGA

Frumos conturat, remarcabil de eficient, mai mult decat capabil. Ca parte a angajamentului Ford de a completa gama noastra cu modele electrice, noul Kuga este disponibil in trei versiuni de vehicule electrificate: Ford Kuga EcoBlue Mild Hybrid, Kuga Hybrid cu auto-incarcare si Kuga Plug-in Hybrid.

Tehnologia hibrida avansata a Ford este conceputa pentru a oferi o abordare mai curata, mai silentioasa si mai rafinata a condusului SUV-urilor. Modelele Kuga Hybrid sunt disponibile chiar si cu tractiune integrala (AWD) pentru capabilitate sporita. 

La fel de sofisticate, modelele Kuga EcoBlue pe motorina (tractiune fata si tractiune integrala) si EcoBoost pe benzina ofera optiuni avansate de motoare non-hibride. Alegerea iti apartine.

Încărcare convenabilă la domiciliu. Autonomie exclusiv electrică de pînă la 64 km.

Emisii CO2  - 122-128 g/km
Tip încărcare - Plug-In
Transmisie - Automată
Consum de combustibil - 5,0-5,6 (L/100KM)


Functția de auto-îcărcare și dimensiunile mari ale bateriei permit, la necesitate, deplasări mai scurte, la viteză mică, exclusiv pe energia electrică.

Emisii CO2  - 123-135 g/km
Tip încărcare - Frînare regenerativă
Transmisie - Automată
Consum de combustibil - 5,1-5,9 (L/100KM)

Putere remarcabilăț, injecțtie de combustibil directă cu eficientă remarcabilă.

CEmisii CO2  - 149-155 g/km
Tip încărcare - N/A
Transmisie - Manuală/Automată
Consum de combustibil - 6,9-7,6 (L/100KM)

Tehnologia avansată pe motorină asigură mai multă putere, cuplu înbunătătit și econimie de combustibil, cu emisii reduse.

CEmisii CO2  - 125-155 g/km
Tip încărcare - N/A
Transmisie - Manuală/Automată
Consum de combustibil - 5,1-6,1 (L/100KM)

ASISTENTUL TAU PERSONAL IN TIMPUL CONDUSULUI

Ford Co-Pilot 360 imbina o serie de tehnologii care lucreaza impreuna pentru a-ti face experienta la volan mai confortabila si mai placuta. Tempomatul adaptiv iti regleaza automat viteza in functie de vehiculul din fata. Sistemul poate chiar sa recunoasca indicatoarele rutiere de viteza si sa iti regleze viteza cruise control corespunzator. Iar tehnologia de Centrare pe Banda de Rulare iti poate oferi asistenta la directie urmarind marcajele de pe carosabil, pentru a te mentine pozitionat pe centrul benzii tale de rulare.

ACCESEAZA O LUME A CONECTIVITATII

Aplicatia FordPass se conecteaza perfect cu FordPass Connect de la bordul Kuga pentru a oferi o serie de caracteristici de conectivitate. Obtine acces de la distanta la SUV-ul tau oriunde te-ai afla. Astfel, poti urmari locatia vehiculului Kuga si chiar il poti incuia pentru un plus de liniste. Actualizarile de trafic in timp real, trimise direct la sistemul de navigatie al vehiculului, te ajuta sa eviti intarzierile, iar alertele privind starea de sanatate a vehiculului, trimise direct pe telefon, iti permit sa monitorizezi necesitatea lucrarilor de intretinere.

Daca detii un Kuga Plug-In Hybrid, poti utiliza telefonul pentru a vizualiza nivelul actual al bateriei, pentru a gasi statii publice de incarcare si pentru a seta orele preferate de incarcare la domiciliu. Poti chiar sa pre-setezi temperatura cabinei pentru a fi gata de plecare. Afla mai multe despre FordPass.

EFICIENTA CU AUTO-INCARCARE

Disponibil de la sfarsitul lui 2020, Kuga Hybrid cu auto-incarcare imbina un motor de inalta eficienta de 2.5L Duratec cu un motor electric pe baterie si AWD optional. La fel ca si cu varianta EcoBlue Hybrid, sistemul recaptureaza energia pierduta in timpul decelerarii. Dar bateria de dimensiuni mai mari poate stoca mai multa energie pentru a imbunatati si mai mult economia de consum si chiar facilita condusul pe distante scurte pe modul exclusiv electric.

SCAUNELE FLEXIBILE SE ADAPTEAZA NEVOILOR TALE

Designul interior dinamic al noului Ford Kuga iti ofera toata libertatea de care ai nevoie pentru a te adapta oricarei calatorii. Utilizarea inteligenta a spatiului iti ofera un spatiu util generos de 612L. Ai nevoie de extra spatiu pentru o calatorie lunga sau preferi luxul unui spatiu suplimentar pentru picioare in spate? Scaunele spate flexibile sunt reglabile pe orizontala pentru a se potrivi nevoilor tale, crescand spatiul util din spate cu 67L atunci cand sunt glisate catre inainte - asa ca nu vei avea niciodata probleme cu spatiul de incarcare.

SIGURANTA DE 5 STELE

Ca dovada a abilitatii sale de a te proteja pe tine si pe pasagerii tai, Kuga a obtinut un calificativ de 5 stele din partea Euro NCAP, principala organizatie independenta din Europa privind siguranta. Iar in rezultatul testarilor recente ale tehnologiilor de asistare a soferului desfasurate pe parcursul a 2 saptamani, Kuga s-a clasat inaintea celorlalti concurenti cu calificativul „bine”, demonstrand inalte performante in toate domeniile si un bun echilibru intre implicarea soferului si asistenta vehiculului, cu o robusta rezerva de siguranta.