Excelent pentru acele weekenduri umede

FORD S-MAX ST-LINE HYBRID

Reîncărcați-vă în aer liber

FORD S-MAX ST-LINE HYBRID

Ford S-MAX ST-Line Hybrid

FORD S-MAX ST-LINE

Frumusețe subestimată

FORD S-MAX ST-LINE

Construit pentru weekenduri lungi

FORD S-MAX ST-LINE

Creat pentru aventurile vieții

Ford S-MAX este construit pentru evadari captivante în aer liber. Deoarece fiecare aventură este mai distractivă atunci când o împărtășiți, acest elegant Vehicul Sport Activ (SAV) are mult spațiu pentru oameni și lucrurile lor. O configurație cu cinci sau șapte locuri, până la trei puncte ISOFIX pentru scaunele pentru copii și un sistem flexibil de scaune înseamnă cazare pentru toată lumea și pentru tot ceea ce este însoțit de ei - de la valize la plăci de surf.

S-MAX oferă acum și o nouă opțiune de motorizare: un motor hibrid pe benzină de 2,5 litri. Pe lângă reducerea emisiilor de CO2, oferă o putere, un cuplu și o capacitate de remorcare excepționale. Nu este nevoie de încărcare prin plug-in, iar bateria este ascunsă sub podea, astfel încât nu există niciun compromis în ceea ce privește spațiul de încărcare. De fapt, veți descoperi că fiecare centimetru al acestei mașini este conceput pentru cei cu spirit aventuros.

Motorizare

Ford S-MAX este disponibil ca hibrid cu auto-încărcare, obținând o eficiență mai mare, oferind totuși o putere impresionantă, un cuplu și emisii reduse de CO2.

Hybrid

Hybrid cu auto-încărcare, cu o baterie pentru putere numai electrică la viteze mai mici.

Emisii CO2 : 147-148 G/KM

Tip încărcare: FRÂNARE REGENERATIVA

Transmisie(s): CVT Auto

Consum: 6.4 - 6.5 (L/100km)

Puternic, eficient și acum electric

S-MAX este acum disponibil cu un nou grup motopropulsor FHEV (Fully Hybrid Electric Vehicle). Acest sistem hibrid de motor pe benzină de 2,5 litri oferă 190 CP și 200 Nm de cuplu – cifre excepționale pentru un hibrid. Capacitatea sa de remorcare la fel de impresionantă, de până la 1750 kg, vă permite să luați orice, de la un jet ski până la o rulotă mică în călătorii. După cum v-ați aștepta, motorul este, de asemenea, eficient din punct de vedere al consumului de combustibil și are emisii reduse de combustibil. Nu este nevoie de încărcare prin priză, iar bateria este amplasată sub podeaua portbagajului, astfel încât să nu pierdeți spațiu pentru bagaje.

Parcarea făcută și mai ușoară

Active Park Assist vă poate conduce către locurile de parcare cu doar 20% mai lungi decât vehiculul dumneavoastră. Pur și simplu apăsați un buton și senzorii acestui sistem inovator localizează un spațiu potrivit în timp ce treceți cu mașina. Apoi te îndreaptă automat, în timp ce tot ceea ce faci este să acționezi accelerația, treptele și frâna (urmând instrucțiunile de pe ecran și semnalele sonore).

Încredere în condiții schimbătoare

Un sistem inteligent AWD poate determina cât de multă aderență, echilibru în viraje și reacție sunt necesare în condiții umede, uscate sau înghețate și pe terenuri diferite. Tehnologia este capabilă să trimită transmisia către puntea față sau spate, în funcție de cerințe. Acest sistem „cuplu la cerere” oferă o manevrabilitate excepțională și o eficiență îmbunătățită.

Scaune care oferă suport suplimentar... și vă pot oferi un masaj

Scaunele cu contururi multiple sunt disponibile pentru șofer și pasagerul din față, iar designul le face complet reglabile. Drept urmare, vă pot oferi un sprijin suplimentar acolo unde aveți nevoie și chiar vă pot oferi un masaj, ajutându-vă să rămâneți proaspăt în călătoriile lungi.

Putere suplimentară pentru frânare de urgență

Asistența la frânarea de urgență ajută vehiculul să obțină eficiența maximă a frânării într-o situație de urgență. Este controlat automat prin sistemul electronic de control al stabilității, care detectează cât de multă presiune ați aplicat-o pe frână și o crește automat, dacă este necesar.