Radiază încredere

Ford ranger

Construit pentru aventură

ford ranger

Fii liderul grupului

ford ranger

FORD RANGER


Nu lăsa nimic să-ți stea în cale

Alege caroseria

SINGLE CAB

Construit dur, fiecare centimetru este folosit pentru lucru. Fără scaune din spate înseamnă că Ranger Single Cab beneficiază de un pat de încărcare extins pentru o capacitate de încărcare utilă impresionantă de 1252 kg.

RAP CAB

Cu al doilea rând de scaune al Ranger RAP Cab înseamnă că puteți transporta doi pasageri suplimentari. Este perfect atunci când aveți nevoie de o pereche suplimentară de mâini la fața locului.

DOUBLE CAB

Scaunele spațioase din al doilea rând înseamnă că Ranger Double Cab vă aduce pe dumneavoastră și echipajul dumneavoastră la fața locului cu tot confortul unui vehicul de pasageri premium.

Vezi ce poate face Ford Ranger

VEZI CE ÎL FACE DIFERIT

CARACTERISTICI PRINCIPALE

MOTOARE FORD ECOBLUE

Dispunând de o gamă de motoare diesel Ford EcoBlue de următoarea generație de 2,0 litri, Ford Ranger este mai puternic, mai eficient și are emisii mai mici decât oricând. Cu trei sisteme de propulsie disponibile, care oferă până la 213 CP de cai putere și 500 Nm de cuplu, ești garantat că îl vei găsi pe cel potrivit pentru tine.

TRANSMISIE AUTOMATĂ ÎN 10 VITEZE

Cu o nouă transmisie automată avansată cu 10 trepte, Ford Ranger oferă o accelerație plină de satisfacții, precum și o eficiență remarcabilă a consumului de combustibil. De asemenea, utilizează programarea adaptivă a schimburilor în timp real, ceea ce permite transmisiei să se adapteze fără efort la condițiile în schimbare. Așadar, fie că mergi pe autostradă, fie că abordezi un teren dificil de teren, vei fi întotdeauna în treapta potrivită la momentul potrivit

Controlul balansului remorcii

Controlul balansului remorcii detectează „șerpuirea” sau balansarea remorcii și reduce viteza vehiculului pentru a ajuta la rezolvarea problemei, făcând remorcarea mai controlată. Sistemul încetinește vehiculul prin reducerea cuplului motorului și creșterea treptată a presiunii de frânare pe toate roțile.

tRECEREA PRIN APĂ

Ford Ranger merge acolo unde vehiculele mai mici se tem să calce. De fapt, cu o adâncime de vad de 800 mm se va dovedi atât pe uscat, cât și prin apă.

4WD

Pentru a vă ajuta să conduceți cu încredere în toate condițiile și mediile, Ford Ranger vă permite să comutați între sistemele 4WD și 2WD din mers. Deci, atunci când navigați confortabil pe drumuri netede, puteți menține vehiculul în 2WD. Dar de îndată ce vrei să pleci în teren sau condițiile drumului se deteriorează, poți trece fără efort la 4WD.

ACTIVE PARK ASSIST

Active Park Assist vă poate conduce către locurile de parcare. Pur și simplu apăsați un buton și senzorii acestui sistem inovator localizează un spațiu potrivit în timp ce treceți cu mașina. Apoi te îndreaptă automat, în timp ce tot ceea ce faci este să acționezi accelerația, treptele și frâna (urmând instrucțiunile de pe ecran și semnalele sonore).

Construit pe succes

Șasiul Ford Ranger reprezintă o platformă de conversie ideală pentru industriile specializate care se bazează pe vehicule robuste, fiabile, care pot merge oriunde. Bazat pe Ranger XL, construcția rezistentă a caroseriei pe cadru oferă o bază solidă pentru conversii de până la 3.270 kg Masa brută a vehiculului, cu o capacitate de remorcare mare de 3.500 kg. Și cu tracțiune integrală selectabilă ca standard, șasiul cabină oferă caracteristicile Ranger off-road.