Nu te mulțumi cu puțin

Ford transit custom

Tehnologie de ultimă generație

Ford transit custom

FORD TRANSIT CUSTOM

Transit Custom a fost mereu renumit pentru increderea, functionalitatea si pentru nivelul superior de design si fabricatie. Acum, modelul ofera o gama si mai larga de caracteristici inovative si tehnologii inteligente, plus o mai mare eficienta multumita optiunilor avansate de motorizare diesel sau hybrid. Rezultatul: o furgoneta mai sofisticata si mai bine pregatita ca oricand pentru munca.

ALEGE TIPUL DE CAROSERIE

VAN

Cu două opțiuni de ampatament (L1 și L2), precum și variante de acoperiș standard sau înalt, Transit Custom Van oferă o capacitate de încărcare de pînă la 8,3 metri cubi. Modelul dispune de un perete despărțitor ce acoperă toată înălțimea și lîțimea benei și lățimea benei și opțiuni cu două sau trei locuri. Specifică uși glisante simple sau duble și alege dintre cele două variante de uși spate cu balamale cu deschidere la 180 de grade sau cu hayon opțional.

Cabina Dublă

O dubă cu cabină dublă ce dispune de șase locuri, cu opțiuni între două sau trei locuri în față plus un al doilea rînd cu trei locuri. Un perete vitrat și turnat separa în asigurarea în siguranță echipajul de marfă. Cabina Dublă este disponibilă în variantele cu ampatament L1 și L2, precum și variante de acoperiș standard sau înalt oferind un spațiu de încărcare de pînă la 4,3 metri cubi.

KOMBI

Varianta Kombi poate găzdui pînă la 9 pesoane pe 3 rînduri. Scaunele pot fi pliate înainte sau îndepărtate complet, transformînd spațiul echipajului în spațiu de încărcare. Scaunele din spate sunt ușor accesibile prin ușa laterală glisantă. Un hayon opțional oferă acces nestingherit în zona spate. Kombi este disponibil în opțiuni  cu ampatament L1 și L2, precum și variante de acoperiș standard sau înalt.

VEZI CE IL FACE DIFERIT

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Tehnologie avansată a motorului

Dispunînd de o gamă de motoare disel avansate, Ford EcoBlue de 2.0 l, transit Custom este mai puternic și mai eficient ca niciodată. Fiind fidponibil cu o gamă largă de motopropulsoare și oferind o putere de pînă la 185 CP și 405 Nm, îl vei găsi în mod garantat pe cel ce corespunde nevoilor tale. 

Spațiu de încărcare și acces

Trei tipuri de caroserie, trei abordări ale spațiului de încărcare și acces. Van-ul oferă maxim 8,3 metri cubi, echivalentul a trei europaleți. Cabina Dublă are loc pentru șase persoane și până la 4,3 metri cubi de marfă, potrivindu-se cu ușurință pe un europalet. Kombi este o furgonetă cu 9 locuri care oferă încă 2,5 metri cubi de spațiu de încărcare. Cu ușile laterale glisante de lățimea paleților, ușile din spate cu deschidere largă și înălțimea redusă de intrare, accesul la tot spațiul de încărcare este ușor.

Cheia către o lume mai conectată

Transit Custom dispune acum de modem încorporat FordPass Connect. Sitemul permite accesul la o serie de beneficii utile, inclusiv Wi-Fi prin 4G, cu suport de pînă la 10 dspozitive conectate simultan, funcția Live Traffic cu actualizări trafic afișate direct pe ecranul SYNC 3 al sistemului de navigare. Atunci cînd este combinat cu aplicația pentru smartphone FordPass Pro, vei putea verifica dacă ai încuiat furgoneta direct de pe dispozitivul mabil sau poți descuia ușile la distanță. Poți monitoriza de asemenea starea a pînă a 5 vehicule comerciale și în același timp poți vedea dacă sunt necesare lucrări de mentenanță.

Lasă vehicolul să parcheze

Oprirea pentru o livrare pe o stradă aglomerată nu este întotdeauna ușoară. Mai ales cu un spațiu de încărcare spate închis și vizibilitate limitată. Active Park Assist poate identifica spațiile potrivite, apoi te poate direcționa să parchezi. Trebuie doar să frînezi sau să accelerezi conform instrucțiunilor. Active Park Assist te poate ghida chiar și pentru a ieși dintr-un spațiu de parcare atunci cînd dorești să revii la drum.

Sistem de asistență la păstrarea benzii

Dacă detectează că începi să părăsești banda, Sistemul de avertizare la părăsirea benzii te atenționează imediat printr-o vibrație a volanului și prin afișarea unui indicator de avertizare vizuală.