Echilibreaza munca si distractia

FORD TOURNEO CUSTOM ACTIVE

Progres prin inovatie

FORD TOURNEO CUSTOM

Clasa business pentru aventurieri

FORD TOURNEO CUSTOM ACTIVE

Bucurați-vă de un spațiu larg deschis

FORD TOURNEO CUSTOM

O modalitate de transport mai eficienta

FORD TOURNEO CUSTOM

Ford Tourneo Custom

Creat pentru transportul de persoane, avanseaza acum la un nou nivel Confort de exceptie, design inteligent, tehnologie avansata si spatiu pana la noua persoane. Il manevrezi la fel de usor ca pe un autoturism si are un exterior ultramodern.

Cu spatiu pentru pana la 9 ocupanti, Ford Tourneo Custom ofera un interior practic si versatil, cu nivelul excelent de confort al unui vehicul de mare capacitate de transport premium. Modelul este acum disponibil cu o gama variata de motoare diesel eficiente ca si consum sau optiuni hybrid avansate. Rezultatul este un vehicul spatios, rafinat si sofisticat. 

EcoBlue Hybrid

Tehnologie avansata a motorului

Noul Tourneo Custom este disponibil in varianta EcoBoost Hybrid. Aceasta tehnologie ajuta la reducerea consumului de combustibil si la scaderea emisiilor, cu ajutorul unul mic motor electric pe baterie care ofera sustinere motorului pe combustie atunci cand este nevoie. Energia kinetica si franarea regenerativa reincarca bateria hibrida de 48 volti in timp ce conduci.

Plug-In Hybrid

Ce e mai bun din ambele lumi

Tourneo Custom Plug-In Hybrid (PHEV) utilizeaza doua surse de putere separate. Un motor electric pe baterie propulseaza vehiculul, in timp ce motorul pe benzina de 1.0L Ford EcoBoost lucreaza pentru a reincarca bateria hibrida si a extinde autonomia vehiculului. Soferul poate selecta intre trei moduri electrice (EV), inclusiv EV Now, care iti permite sa conduci cu zero emisii, exclusiv pe putere electrica, cu o autonomie de 50 km. Bateria PHEV poate fi de asemenea reincarcata folosind majoritatea punctelor de incarcare AC.

EcoBlue Diesel

Tehnologie diesel eficienta

Noul Tourneo Custom este disponibil cu o gama de motoare diesel Ford EcoBlue de 2.0L, cu patru sisteme de propulsie de pana la 185 CP. Iar cu sistemul de reductie catalitica AdBlue care transforma noxele gazelor de esapament in azot si apa, fiecare tip de motor intruneste standardele exigente de emisii Euro 6.2.

Tehnologii de varf pentru relaxarea si confortul tau

Noul Tourneo Custom are o lista impresionanta de caracteristici inteligente, de asistare a soferului, ca de exemplu un sistem de asistenta pentru unghiul mort, ce vede vehicule pe care tu nu le poti vedea. Functia Intelligent Speed Assist foloseste camera de recunoastere a indicatoarelor rutiere, pentru a detecta in prima instanta limita de viteza in curs (cand este activata), ajutandu-te sa mentii viteza sub limita.
Sistemul Alerta la Intersectarea cu Traficul te avertizeaza daca detecteaza vehiculele care se apropie cand iesi cu spatele. Iar Adaptive Cruise Control e conceput sa te ajute sa mentii automat o distanta prestabilita fata de vehiculul din fata ta.

Relaxeaza-te si bucura-te de drum

Cu noul Tourneo Custom, te bucuri de o experienta exceptionala la bord, oriunde te-ai aseza. Scaunele flexibile din spate ofera multe configuratii posibile, iar daca alegi versiunea cu ampatament lung L2, ai si mai mult loc pentru bagaje.

Noile scaunele reversibile de pe randul doi, iti permit sa creezi cu usurinta un aranjament pentru conferinte. De asemenea, in functie de modelul ales, te poti bucura de trei scaune separate pe randul doi si locuri individuale pe randul trei. Scaunele individuale pot fi pliate, rabatate, culcate si indepartate separat. In ce priveste confortul, tesaturile si tapiteriile premium, optiunile de depozitare si executia de calitate la nivel de autoturism, asigura atat satisfactia soferului, cat si pe cea a pasagerilor.

Un sistem care ajuta la protejarea pietonilor

Sistemul de Asistenta Pre-Coliziune detecteaza vehiculele mai lente pe drumul din fata sau pietonii care s-ar putea intersecta cu traseul masinii tale, avertizand prezenta acestora. Daca nu reactionezi, sistemul aplica automat franele. Tehnologia a fost special conceputa pentru reducerea severitatii accidentelor sau evitarea completa a acestora, functionand eficient la viteze pana in 80 km/h (cu vehicul si carosabil in stare normala).